Ammattilaisia
ohjelmisto-
palveluja

Observis Oy tarjoaa ensiluokkaista ohjelmistokehitystä, konsultointia ja toteutusta sovellusideasta täysin valmiiksi tuotteeksi.

Meidän kauttamme saat sovellusprototyypit ja alihankintapalvelut järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta aina kokonaisten järjestelmien asennuksiin ja käyttöönottoon. Me voimme myös ottaa haltuun ja edelleenkehittää olemassa olevia ohjelmistoja ja siten pidentää käytössä olevien laitteiden ja ohjelmistojen elinkaarta.

Observis Oy on toimittanut menestyksekkäästi useita alihankintaprojekteja ja konsultointia operaatioiden kannalta kriittisiin järjestelmiin niin rautatieliikenteeseen kuin yleisen turvallisuuden tietoliikenneverkkoihin liittyen.

Nopeat kehityssyklit ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa projektin joka vaiheessa mahdollistaa nopeiden testiversioiden tuottamisen ja viime kädessä lopullisen tuotteen nopean toimituksen. Käyttämällä ohjelmistokehitykseen oikeita menetelmiä ja automatisoitua testaamista, me pystymme toimittamaan ohjelmistot asiakkaillemme parhaalla mahdollisella laadulla.

Tietoturvan monet ulottuvuudet ovat toimintamme ytimessä ja ne otetaan huomioon joka projektissa heti alusta asti.

Ota yhteys myyntiimme ja pyydä lisätietoja tai tarjous!

Esimerkkitapauksia

Businesspotentiaalin testaus prototyypillä

Onko sinulla idea, joka ratkaisee teknisen ongelman? Prototyypin valmistus on nopea ja kustannustehokas tapa testata idean tekninen ja liiketaloudellinen toteuttamiskelpoisuus. Alustavat tulokset voivat olla valmiina jo kymmenen päivän jälkeen projektin aloittamisesta.

Idea → Konsepti → Protyyppi → Tekniset testit → Markkinatestit → Tulokset → Jatkokehitys

Image
Image

Täysi ohjelmistotoimitus ideasta täysin toiminnassa olevaksi palveluksi

Me toimitamme ohjelmistoja, jotka on suunniteltu ja toteutettu täysin vaatimuksiesi mukaisesti. Ohjelmistopalvelu voi olla yksittäinen web- tai mobiilisovellus tai laaja pilvipalvelupohjainen järjestelmä, johon liittyy integraatioita kolmannen osapuolen järjestelmiin, erinäisiä laitteita, web- tai mobiilipalveluita ja kehittyneitä algoritmeja.

Me olemme täysin teknologiariippumattomia. Siitä syystä me voimme hyödyntää ja integroida omissa ohjelmistoissamme ja ratkaisuissamme parhaita kolmannen osapuolen ohjelmisto- ja laiteteknologioita, mukaan lukien avoimen lähdekoodin komponentteja.

Yksi avaintaidoistamme on palvelusuunnittelu; käyttöliittymän visuaalinen toimivuus ja käytettävyys kuin myös yleinen käyttäjä/asiakaskokemus. Nämä ovat avainasemassa lopullisen tuotteen tarkoituksesta riippumatta ja ne muodostavat olennaisen osan mitä tahansa ohjelmistoprojektia.

Image

Vanhojen ohjelmistojen jatkokehitys

Onko sinulla vanhoja ohjelmistoja, jotka vaatisivat kehittämistä, mutta kehittäjä puuttuu? Tyypillinen tilanne silloin kun henkilöstö tai alihankkija vaihtuu. Me voimme ottaa ohjelmistosi haltuun. Tarkistamme koodin statuksen, toiminnallisuuden ja dokumentoimme sen. Sen jälkeen kehitystarpeet toteutetaan ohjelmistoon. Me takaamme ohjelmiston tai palvelun toiminnallisuuden tarjoamalla koulutukset, järjestelmän huollot, hallinnoinnin sekä jatkokehityksen asiakkaan tarpeiden mukaan koko sen elinkaaren ajan.

Mikäli yrityksellänne on tarve laajemmalle järjestelmäpäivitykselle, on hyvä aloittaa kartoittamalla koko olemassa oleva tietojärjestelmä.

Image

Ohjelmistointegraatiot ja tiedonsiirtoväylä

Meillä on laaja-alainen kokemus erilaisten sovellusten, ohjelmistojen ja laitteiden välisen tiedonsiirron järjestämisestä. Suuret järjestelmäprojektit voivat vaatia satoja, jopa tuhansia integraatioita. Meiltä saat niihin apua.

JOITAIN IDEOITAMME KÄYTÖSSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

nearmiss logo

NearMiss on kevyt ja helppokäyttöinen sovellus läheltä piti -tilanteiden, onnettomuuksien, ideoiden tai laatupoikkeamien raportointiin työpaikalla. NearMiss soveltuu niin toimistoympäristöön kuin tuotantolaitoksiinkin.

www.nearmiss.fi

eventapp logo

EventApp tuo tapahtumasi tiedot kävijän taskuun. Asiakkaasi näkevät sovelluksesta kaiken olennaisen tapahtumaan liittyen ja voivat suunnitella täydellisen tapahtumapäivän itselleen.

www.eventapp.fi

xroutes logo

Tosi elämän seikkailupeli mobiilissa. X-routes on aarrekartta, jolla etsit rasteja, ratkaiset arvoituksia, avaat salarasteja ja ansaitset saavutuksia aidossa ympäristössä. X-routes on erinomainen tapa edistää brändiä luomalla seikkailupelin, joka tapahtumat sijoittuvat brändin tai tuotteen ympärille.

www.x-routes.com

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut fiksummista ohjelmistoista tai onko sinulla kysymys Observis Oy;stä? Älä suotta epäröi vaan ota meihin yhteyttä, niin jutellaan,

Teemu Saramäki
Teemu SaramäkiMyyntipäällikkö
+358 40 5376 331
Image

Käytössämme olevia tekonologioita

Web-ohjelmointi ja järjestelmät

Java & JavaScript

HTML5 & CSS3

jQuery

GWT

React

PHP

Perl

C/C++

Responsive applications

Liferay

WordPress

Drupal

Joomla

Magento

Prestashop

Geoserver

Open Layers

SSO/Shibboleth

Tomcat, Apache, Apache Camel

Service Mix

OSGI

Databases

mySQL

postgreSQL

MSSQL

Oracle

Cassandra

Development and testing

Jenkins

Maven

Nexus

JUnit

Selenium

Jira

Confluence

Proto.io

Data interface development

serial

xml

JSON

REST

Modbus

API

OGC

Mobile applications

HTML5

iOS

Android

0
0
0
s2smodern

Observis Oy - Smater Software

Observis sosiaalisessa mediassa

Observis Oy, Suomi

Jääkärinkatu 29, 50100 Mikkeli
sales(at)observis.fi
www.observis.fi

Laskutusosoite

PL 35352
00063 LASKUNET

Observis, UAE

4th Floor, Guardian Office Tower 
(Technip Building), 
Al Muroor Road, Dhafeer Street 
Abu Dhabi - United Arab Emirates
+358 40 556 2580
+971 2 622 2302
sales(at)observis.fi

Observis Oy Privacy Policy