Keitä me olemme ja miksi olemme täällä

Kolme enemmistöomistajaamme perustivat yrityksen vuonna 2011 kehittämään uusia ja parempia ohjelmistoratkaisuja niille, jotka haluavat parantaa tuotteitaan ja palveluitaan. Olemme edelleen samalla tiellä tarjoamalla sinulle uusia otteita ja rohkeita uusia ratkaisuja tarpeisiisi. Oppia menneisyydestä ja luoda parempaa huomista.

Vahvat juuret CBRNe -alalta

Monilla työntekijöillämme on vuosien kokemus CBRNe-turvaratkaisujen alalta sekä eri laitteiden ja laitevalmistajien kanssa työskentelystä. Kokonaisten laite- ja ohjelmistoperheiden lanseeraamisesta ja kehittämisestä sekä CBRNe-laitteiden alalla harjoitetusta liiketoiminnasta.

Pitkä kokemus CBRNe-alalta toi meille ainutlaatuisen näkemyksen siitä, mihin meidän mielestämme järjestelmien pitäisi seuraavaksi kehittyä, ja näin loimme ObSAS-tuoteperheemme.

Innovaatiota kokemuksen kautta

Laaja kokemuksemme turvallisuus- ja turva-alalta sekä ohjelmistokehityksestä antaa meille valtavan taitopaketin täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet. Pystymme hyödyntämään ideoita monilta eri aloilta projektin hyväksi ja tarjoamaan asiakkaalle täysin uusia ideoita ja ratkaisuja. Se on kirjaimellisesti ajattelua laatikon ulkopuolelta.

Koti Suomessa - Palvelemme maailmanlaajuisesti

Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa, Mikkelissä, Etelä-Savon sydämessä. Täältä käsin käynnistämme maailmanlaajuisen toimintamme ja teemme tuotekehityksen sekä useimmat keskeiset toimenpiteet.

Jotta voimme kuitenkin palvella asiakkaitamme ympäri maailmaa entistä paremmin, olemme perustaneet toimiston Abu Dhabiin Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin. Toimitusjohtajamme työskentelee siellä ja huolehtii projekteistamme ja asiakkaistamme kyseisellä alueella.

Arvostamme

Rehellisyys & Aitous

Suomalaiset ovat luonteeltaan rehellisiä ja pitävät sanansa. Me pyrimme ylläpitämään tätä perinnettä ja pidämme vastuumme jokaisesta antamastamme lupauksesta. Me pidämme sen, mitä lupaamme.

Ketteryys & kyky mukautua

Ymmärrämme, että kaikkeen ei ole olemassa valmista ratkaisua. Jokaisella asiakkaalla on erilaiset tarpeet, ja olemme valmiita täyttämään ja ylittämään ne jokaisessa projektissamme

Tietotaito

Maailma muuttuu joka päivä, ja teknologiat ja trendit nousevat ja laskevat. Pyrimme pitämään osaamisemme ajan tasalla ja kouluttaudumme jatkuvasti parhaista käytännöistä.