Uusi tapa kokea järjestelmiä ja ohjelmistoja

Perinteisesti laitteita käytetään valmistajan omien ohjelmistojen kanssa tai erillisinä laitteina. Uskomme, että on olemassa parempi tapa, jossa voit valita tarvitsemasi laitteet ja tekniikat ja nähdä kaikki niiden tiedot samassa ohjelmistossa sekä hallita niitä, ylläpitää niitä ja muokata niiden ominaisuuksia. Tässä kohtaa asiantuntemuksemme laite- ja järjestelmäintegraatiossa tulee esiin. Valmistajan API-rajapintojen avulla voimme auttaa laitteita ja järjestelmiä kommunikoimaan toistensa kanssa saumattomasti. Saamme ne kaikki puhumaan sinun kieltäsi.

KUINKA OBSERVIS INTEGRAATIOT TOIMIVAT
  1. Tutustutaan laitteeseen perusteellisesti. Me todella luimme käyttöohjeen! Selvitetään, miten ohjelmisto toimii ja miten valmistajan API kommunikoi.
  2. Asenna laitteen API:t järjestelmääsi ja ota laite käyttöön ObSAS-ytimen avulla. Saamme ne ymmärtämään toisiaan, testaamme ja demoamme kaiken.
  3. Suunnittele laitteen käyttöliittymä ObSAS Control Centerille ja ObSAS LINKille. Kaikki tarvittavat mittaukset sekä mahdolliset tavat hallita laitetta ja sen asetuksia.
  4. Luo toimiva prototyyppi integraatiosta ja sen ominaisuuksista. Suoritetaan reaaliaikaisia testejä, jotta voidaan varmistaa, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.
  5. Julkaisemme ObSASin uuden version ja päivityspaketin, jonka avulla voit nyt asentaa laitteen ja hyödyntää sen ominaisuuksia täysimääräisesti.

Uuden laitteen tai järjestelmän integrointi kestää yleensä 2-4 viikkoa riippuen integroinnin monimutkaisuudesta ja laajuudesta. Yksittäisen laitteen tai ilmansuodatusjärjestelmän tilanäkymä voidaan tehdä nopeasti, kun käytettävissä on asianmukainen dokumentaatio ja laitteen API.

Sen jälkeen testaamme integraation perusteellisesti ja julkaisemme ObSAS-järjestelmään päivityksen, jossa on uudet ominaisuudet.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisätietoja tai yksityiskohtaisempia tietoja integrointikäytännöistämme, ota yhteyttä osoitteeseen sales@observis.fi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut lisätiedoista, ota yhteyttä osoitteeseen
älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Palvelemme sinua maailmanlaajuisesti

SAMULI KIRJALAINEN

SALES MANAGER

+358 50 347 4702

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+358 40 556 2580
+971 2 622 2302

Contact us for more info