Kaikki ajoneuvon ominaisuudet yhdessä järjestelmässä

ObSAS CBRNe -ajoneuvoratkaisu yhdistää kaikki ajoneuvon eri järjestelmät samaksi. Voit ohjata ja valvoa kaikkea samasta käyttöliittymästä sen sijaan, että useat eri järjestelmät ja käyttöliittymät sekoittaisivat kokonaisuuden.

ObSAS Yhdistää

  • Ilmaisimet, anturit ja analysaattorit
  • UAV- ja UGV-järjestelmät
  • CBRN-suodatus- ja ylipainejärjestelmät
  • Merkkausjärjestelmät
  • Kamera- ja videojärjestelmät
  • Olosuhdekaapin virtajärjestelmä
  • Puhdas ja harmaavesijärjestelmät
  • Sääjärjestelmien ohjaus
YKSI JÄRJESTELMÄ, KAIKKI ALUSTAT, KAIKKI LAITTEET

Asennuksista avaiment käteen -toimituksiin

Palvelumme kattavat kaikenlaiset asennukset. Jos olet jo valinnut alustan, tiimimme voi tulla asentamaan kaiken puolestasi, kouluttaa henkilökuntasi ja tukea projektiasi menestyksekkään tavoitteen saavuttamiseksi.

Voimme myös toimittaa koko ajoneuvon avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin sinun tarvitsee vain valita tarvitsemasi teknologiat ja alustat, ja toimitamme sinulle täysin toimintakuntoiset ajoneuvot, koulutamme miehistösi ja autamme sinua ylläpitämään valmiuksiasi.

ObSAS Light CBRNe Vehicle System

Paranna suorituskykyäsi

ObSAS järjestelmien kanssa et ole sitoutunut yhden valmistajan teknologioihin tai alustoihin, vaan voit valita juuri oikeat teknologiat jotka sopivat tarpeisiisi täydellisesti.

Yhdistämme ne yhdeksi kokonaiseksi järjestelmäksi, joka tarjoaa sinulle paremmat valmiudet ja turvallisuuden. Kun laitteet ja ajoneuvon järjestelmät ovat kaikki samassa käyttöliittymässä, voit keskittyä tehtävään sen sijaan, että yrittäisit löytää oikeat tiedot kriittisellä hetkellä.

ObSAS CBRNe Vehicle System is completely platform independent

ObSAS Tuottaa täydellisen tilannekuvan

ObSAS-ajoneuvoratkaisut ovat täysin yhteensopivia ObSAS valvontakeskus -ohjelmiston kanssa, mikä tarkoittaa, että voit helposti nähdä kaikki ajoneuvosi ja liikkuvat yksikkösi reaaliajassa samassa järjestelmässä sekä kaikki kiinteät laitteistosi. Sinulla on aina täydellinen tilannetieto ja tarkat ja ajantasaiset mittaukset, sää mukaan lukien.

Voit antaa käskyjä ja suunnitella tehtäviä valvontakeskuksesta ja lähettää ne ajoneuvoillesi ja liikkuville yksiköillesi kentällä ja seurata niiden edistymistä järjestelmästä. Ajoneuvot ja liikkuvat yksiköt näkevät myös toisensa ja kaikki niiden tuottamat reaaliaikaiset tiedot ja hälytykset omassa laitteessaan.

ObSAS Vehicle System User Interface

ObSAS Armoured CBRNe Vehicle System

Ajoneuvo- ja alustavalmistajille

Tarjoamme kumppanuutta, jossa huolehdimme järjestelmistä, laitteista, laitteista ja laitteistoista, jotka eivät suoraan sisälly itse ajoneuvon/alustan toimitukseen. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme CBRNe- ja järjestelmäintegraation alalla on kumppaniemme käytettävissä täysimääräisesti.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisää tietoa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti.

SAMULI KIRJALAINEN

SALES MANAGER

+358 50 347 4702

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+971 50 382 6488
+358 40 556 2580 (WhatsApp)

Contact us for more info