Tunnista kemikaalit, kaasut, nesteet ja pillerit nopeasti ja tarkasti!

Nopeaan kentällä tapahtuvaan näyteanalyysiin tarjoamme Ruotsalaisen Serstechin ja Amerikkalaisen 908 Devicesin kannettavia analysaattoreita.

Serstech ARX on pieni, helposti mukana kannettava ja helppokäyttöinen RAMAN -teknologiaan perustuva laite, joka tunnistaa taisteluaineet, huumeet, räjähteet ja teolliset kemikaalit nopeasti ja luotettavasti. Jopa suoraan pussien ja ampullien läpi, jolloin näytteen ottajan turvallisuus on merkittävästi parempi.

MX908 on kannettava massaspektrometri (HPMS) joka pystyy tunnistamaan taisteluaineet, räjähteet, huumeet ja teolliset kemikaalit kaikissa eri muodoissa ja eri pitoisuuksissa jopa aivan häivepitoisuuksiin asti. Laitteen mukana tulee kolme eri näytteenotinta, jotka mahdollistavat erittäin monipuolisen käytön.

Liikuteltavat kenttäkäyttöön sopivat tunnistimet

Serstech ja 908 Devices -tuotteet ovat käytössä maailmanlaajuisesti eri viranomaistahoilla kuten: tulli, rajavalvonta, poliisit ja palokunnat, sekä puolustusvoimat.

Monikäyttöisyydestään johtuen molemmat laitteet pystyvät mukautumaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä osoitteeseenjukka.harkonen@observis.fi

Serstech ARX

Arx pystyy tunnistamaan yli 14000 ainetta ja tarjoaa lukuisia kirjastovaihtoehtoja, joten se soveltuu useisiin eri sovelluksiin ja on samalla kustannustehokas. Arx on sotilasluokan kestävyytensä ansiosta loistava työkalu kenttätyöntekijöille, ja sitä käyttävät huumepoliisit, pommiryhmät, rajavalvontaviranomaiset ja palomiehet ympäri maailmaa. Koska laite pystyy tunnistamaan kemikaalien sisällön monissa säiliöissä avaamatta niitä, käyttäjien terveys ja turvallisuus eivät vaarannu.

Lue lisää...

MX908

MX908 on moneen käyttöön sopiva kannettava massaspektrometri, jota käyttävät kemiallisten, räjähteiden, ensisijaisten huumeiden ja HazMat-operaatioiden eliittihenkilöstö ympäri maailmaa. Laite pystyy havaitsemaan ja tunnistamaan näytteet nopeasti ja luotettavasti kenttäolosuhteissa lukuisista eri pitoisuuksista ja olomuodoista.

Lue lisää...

Täysi yhteeensopivuus ObSAS järjestelmien kanssa

MX908 ja Serstech ARX ovat molemmat yhteensopivia ObSAS järjestelmän kanssa. Kaikki laitteiden tuottama tieto voidaan näyttää suoraan valvomosi näytöiltä tai kentällä olevassa komentokeskuksessa.

ObSAS LINK tarjoaa verkostoitumisominaisuudet kaikille mittalaitteille

Yhdistä vain ilmaisin älypuhelimeesi ObSAS LINK -sovelluksemme avulla, ja se alkaa välittömästi lähettää tietoja ObSAS-valvontakeskukseen (tai omaan ohjelmistoosi). Voit luoda muutamassa minuutissa mobiilin valvontaverkon, jossa on reaaliaikaiset mittaukset, sijainti ja alusta loppuun suojattu tietoyhteys.

Lue lisää ObSAS LINK tuotteesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisää tietoa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti.

JUKKA HÄRKÖNEN

PROJECT MANAGER

+358 50 338 5285

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+971 50 382 6488
+358 40 556 2580 (WhatsApp)

Contact us for more info