Kokonaisvaltainen tilannetieto

ObSAS näyttää kaikki suojatut sijainnit, ajoneuvot, kenttäyksiköt yms. kaikki samassa käyttöliittymässä. Se integroi rakennuksen hallintajärjestelmät, LVI- ja muut alijärjestelmät kiinteäksi osaksi ObSAS-valvontakeskusta. ObSAS mahdollistaa täyden hallinnan ja tietoisuuden siitä, mitä kriittisimmissä kohteissasi ja niiden ympäristössä tapahtuu.

ObSAS tärkeimmät ominaisuudet

  • Integroi laitteet, rakennuksen hallinta- ja LVI-järjestelmät yhdeksi
  • Nopea, kevyt ja helppokäyttöinen
  • Näet KAIKKI sijaintisi, ajoneuvosi ja tiimisi samassa karttanäkymässä
  • Luo automaattisia toimintoja tapahtumia varten - Nopeammat vasteajat!
  • Alustasta ja laitteistosta riippumaton järjestelmä
HAVAITSEE, SUOJAA ja OPASTAA

Automatisoidut toiminnot kriittisiin tilanteisiin

ObSAS Rule Enginen avulla saat nopeammat vasteajat kuin aiemmin. Voit luoda automatisoituja toimintoja ja logiikoita eri järjestelmiäsi varten. Esimerkiksi kun uhka havaitaan, rakennuksen hallintajärjestelmää käsketään sulkemaan ovet, käynnistämään ilmastointi ja siirtymään CBRN-suodatustilaan, sekä ilmoittamaan tärkeimmille sidosryhmille, mitä on tapahtumassa. Kaikki tämä tapahtuu muutamassa sekunnissa. Voit luoda ja mukauttaa sääntöjä ja logiikoita siten, että ne vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Sama järjestlemä kaikkiin kohteisiin

Rakennusten turvallisuus

ObSAS hallinnoi kaikkia rakennuksesi järjestelmiä ilmaisimista oviin ja ilmastointilaitteisiin. Se voi automatisoida rakennuksen toimintoja ja suorittaa oikeat toimenpiteet muutamassa sekunnissa uhan havaitsemisesta. Kaikki itsenäisesti ja tarkasti. Voit myös liittää kannettavat ja mobiililaitteesi samaan järjestelmään ja tarjota paikan päällä vielä paremman turvallisuuden kuin kiinteillä ilmaisimilla.

Väestönsuojajärjestlemät

ObSAS ottaa suojan, sen elintoimintoja ylläpitävät ja ilmanlaatua ylläpitävät järjestelmät täysin hallintaansa. Voit valvoa ja ohjata CBRN-turvallisuutta, ilmanlaatua, ilmanottoa ja ylipainejärjestelmän tiloja saman järjestelmän kautta. ObSASin avulla voit luoda erilaisia logiikoita mahdollisia tapahtumia varten, jolloin jokainen järjestelmän osa voidaan asettaa reagoimaan välittömästi oikealla tavalla. Voit keskittyä oikeiden toimien tekemiseen paikan päällä etkä joutua kamppailemaan lukuisten rajapintojen kanssa varmistaaksesi, että elämää ylläpitävät järjestelmät tekevät, mitä niiden pitäisi tehdä.

Kuljetus ja tavaroiden vastaanotto

Miljoonat ihmiset ja kuljetettavat tavarat kulkevat lentokenttien ja satamien kautta päivittäin. Kaiken tämän valvonta on valtava tehtävä, mutta ObSAS-järjestelmän avulla se on mahdollista. Minkä tahansa ilmaisimen integrointimahdollisuus auttaa sinua löytämään vaaralliset esineet tai salakuljetuksen entistä tarkemmin. Järjestelmä voi sisältää useita sivustoja, joten voit nähdä kaikki satamat ja lentokentät samassa järjestelmässä.

Rajanylityspaikkojen valvonta

Miten rajanylityspaikkoja valvotaan aktiivisesti ja tarkasti CBRNe- tai muiden haitallisten aineiden varalta? ObSAS-järjestelmän avulla voit liittää juuri oikeat laitteet, joita tarvitset tehtävän tehokkaaseen suorittamiseen, ja yhdistää kaikki rajavalvontapisteesi samaan järjestelmään. Kun yksi hälyttää, kaikki organisaatiossasi tietävät, mitä on tekeillä. Voit parantaa valmiuksiasi entisestään liittämällä kannettavat ja kannettavat ilmaisimet järjestelmään ObSAS LINK -järjestelmän avulla.

Uuden ajan tilannetietojärjestlemä

ObSAS on täysin 100-prosenttisesti alustasta ja laitteistosta riippumaton. Mitä tahansa ilmaisimia, analysaattoreita ja LVI-järjestelmiä haluat käyttääkään, voimme integroida ne osaksi järjestelmää. Sama järjestelmä voi hallita anturitietojen visualisointia sekä ilmavirtaus-, lämmitys-, CBRN-suodatus- ja muita järjestelmiä.

Kaikki tarvittavat tiedot visualisoidaan yksinkertaisessa ja ymmärrettävässä muodossa nopeaa reagointia ja päätöksentekoa varten.

ObSAS-järjestelmä on rakennettu uusimman teknologian ja ohjeiden mukaisesti. Kaikki siinä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mahdollisimman suorituskykyiseksi. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja opittavissa, mutta siinä on runsaasti ominaisuuksia räätälöityä käyttäjäkokemusta varten. Sen avulla voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää, sen sijaan että keskittyisit siihen, miten kaikki toimii. Tämä on elintärkeä asia, kun työskennellään vaarallisissa ympäristöissä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisää tietoa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti.

SAMULI KIRJALAINEN

SALES MANAGER

+358 50 347 4702

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+971 50 382 6488
+358 40 556 2580 (WhatsApp)

Contact us for more info