Laitteistoriippumaton ratkaisu

Voit vapaasti valita tarpeisiisi parhaiten sopivan teknologian, olipa kyse sitten nykyisistä hyväksi havaitsemistasi ilmaisimista ja analysaattoreista tai kokonaan uusista seuraavan sukupolven laitteista. ObSAS LINK voi liittää ne osaksi kattavaa valvontaverkkoa.

ObSAS LINK Ominaisuudet

  • Yhdistää CBRNe-laitteet nopeasti verkkoon
  • Reaaliaikainen tieto valvontakeskuksiin
  • Karttajärjestelmä ja paikannuspalvelut
  • Sovellukseen voi liittää useita eri tyyppisiä laitteita
  • Suorita ennalta suunniteltuja tehtäviä
  • Salattu tiedonsiirto
SENSE IN CONNECTION
ObSAS LINK all your cbrne devices to a network quick and easy

Aina yhteydessä - Aina ajantasalla

ObSAS LINK -sovellukset ovat yhteydessä valvontakeskukseen suojatun mobiiliyhteyden kautta. Mittalaitteiden tiedot siirretään bluetoothin kautta sovellukseen ja siitä verkkoon joko käyttäen laitteen sisäänrakennettua ominaisuutta tai kehittämämme sovittimen avulla. Jokainen sovellus on yhteydessä toisiinsa ja näkee reaaliaikaiset tiedot kentältä. ObSAS Control Center -ohjelmisto vaatii vain yhden kannettavan tietokoneen, joten se on ihanteellinen ajoneuvoihin, tilapäisiin asennuksiin tai muihin liikkuviin sovelluksiin.

Liitä useita CBRNe laitteita samanaikaisesti

Sovellus voi käsitellä useita erityyppisiä laitteita samanaikaisesti. Tämä ominaisuus tekee jokaisesta kenttäyksiköstä liikkuvan CBRNe-valvonta-aseman. Jokaisella laitteella on oma näkymänsä, ja joillakin laitteilla on jopa laitteen varsinainen käyttöliittymä vaihtoehtona. Siirtyminen eri laitteiden välillä on yksinkertaista ja helppoa. Kaikki tiedot ovat käyttäjän saatavilla nopealla vilkaisulla. Ja tietenkin kaikki siirretään reaaliajassa valvontakeskukseen ja muille käyttäjille.

Erittäin kustannustehokas ratkaisu

ObSAS LINK toimii minkä tahansa kaupallisen hyllystä saatavan modernin Android-laitteen ja useimpien räätälöityjen laitteiden kanssa. Et ole sidottu tiettyyn valmistajaan. Valitse vain lähin tarpeisiisi sopiva ja asenna sovellus.

ObSAS LINK käyttää yleisiä mobiiliverkkoja tietojen jakamiseen valvontakeskusen kanssa. Kaikki on tietenkin vahvasti salattu koko tiedonsiirron ajalta. Tarvittaessa käytettävissä on myös muita tiedonsiirtomuotoja langallisista asemista radio- tai satelliittiyhteyksiin. Mitä tahansa tehtäväsi vaatii.

ObSAS LINK makes every field unit a CBRNe monitoring station

Paranna CBRNe valmiustasoasi

ObSAS LINKin avulla tuomme nykyaikaiset liitäntä- ja viestintäominaisuudet kaikkiin laitteisiin niiden iästä ja valmistajasta riippumatta. Järjestelmä yhdistää sekä vanhat että upouudet ilmaisimesi täydelliseksi liikkuvaksi valvontaverkoksi.

Näet jokaisen ObSAS LINK -yksikön liikkuvan kartalla ja toimittavan tietoja kentältä. Se lyhentää huomattavasti vasteaikaa, kun kaikki tiedot ovat tarkkoja ja reaaliaikaisia, ja poistaa inhimillisen tekijän yhtälöstä. Kaikki yksiköt ovat yhteydessä toisiinsa ja näkevät samat tilannetiedot kuin kaikki muutkin yksiköt.

Laaja laitetuki

Teledyne FLIR
AirSense
Proengin
Environics
Honeywell
Polimaster
Thermo Scientific
ja monia muita...

Laitevalmistajille

ObSAS LINK on erinomainen tapa tarjota asiakkaillesi lisäarvoa ja auttaa heitä parantamaan laitteidensa elinkaarta. Laitekantasi voi koostua tuhansista ilmaisimista, ja ObSAS LINKin avulla ne kaikki voidaan varustaa nykyaikaisilla ominaisuuksilla säilyttäen saman luotettavan ja todistetun suorituskyvyn.

Jos laitteessasi ei ole Bluetooth-valmiutta, voimme suunnitella ja valmistaa ulkoisen lisälaitteen, joka tarjoaa tämän ominaisuuden ja jonka avulla voit liittää laitteesi ObSAS LINK:iin.

ObSAS LINKin avulla voit keskittyä ydinosaamiseesi ja antaa meidän auttaa verkostoitumisen kanssa.

ObSAS LINK in control center interface

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisää tietoa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti.

SAMULI KIRJALAINEN

SALES MANAGER

+358 50 347 4702

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+971 50 382 6488
+358 40 556 2580 (WhatsApp)

Contact us for more info