EDISTYNYTTÄ TIlANNETIETOA

Intuitiivinen käyttää

ObSASin käyttöliittymä on erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva. Se on suunniteltu ja toteutettu viimeisimpien työkalujen ja ohjeiden avulla responsiivisuuden, skaalautuvuuden ja käytettävyyden osalta.

Yhteys ja yhteensopivuus

ObSASissa on vankka valikoima viestintä- ja liitäntävaihtoehtoja. ObSAS tukee anturidataa varten sarja- (RS232, RS485, RS422) ja ethernet- (wifi, TCP/IP) sekä analogista (virtasilmukka, jännite, pulssi, kaikentyyppiset I/O:t ja releet) viestintää.

ObSAS tarjoaa erilaisia dokumentoituja vaihtoehtoja liitännän (API/ICD) muodostamiseksi muiden järjestelmien, kuten C4I-, C4ISR- ja BMS-järjestelmien kanssa. ObSAS on myös NATO ATP-45C/D/E -yhteensopiva CBRN-sovelluksia varten.

Viestintä voi olla joko langallista tai langatonta (wlan, radio, 3G, 4G/LTE, RG). Tietojen määrä ja tyyppi optimoidaan kullekin viestintäjärjestelmälle.

Tulevaisuuden järjestelmä

ObSAS-järjestelmä kehittyy jatkuvasti, ja uusia tekniikoita ja menettelyjä otetaan käyttöön tasaiseen tahtiin. Tämä tarkoittaa, että ObSAS on aina ajan tasalla ja valmis integroitavaksi uusiin laitteisiin ja muihin järjestelmiin. ObSAS-järjestelmän avulla järjestelmästäsi ei tule enää koskaan vanhentunut. Tilanne, jossa nykyinen ohjelmistosi ei toimi uuden laitteiston kanssa, on vain menneisyyttä.

INTUITIIVINEN JA RESPONSIIVINEN

ObSAS-järjestelmä on rakennettu viimeisimmän teknologian ja ohjeiden mukaisesti. Kaikki ominaisuudet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja mahdollisimman suorituskykyisiksi. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja opittavissa, mutta siinä on runsaasti ominaisuuksia räätälöityä käyttäjäkokemusta varten. Sen avulla voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää, sen sijaan että keskittyisit siihen, miten kaikki toimii. Tämä on elintärkeä asia, kun työskennellään vaarallisissa ympäristöissä.

Uuden tason tilannetietoisuus

ObSAS on täysin 100-prosenttisesti alustasta ja laitteistosta riippumaton. Mitä tahansa ilmaisimia, analysaattoreita ja LVI-järjestelmiä haluat käyttää, ne voidaan integroida yhdeksi järjestelmäksi. Sama järjestelmä voi hallita anturitietojen visualisointia sekä ilmavirtauksen, ylipaineistuksen, CBRN-suodatuksen jne. järjestelmiä.

Kaikki tarvittavat tiedot visualisoidaan selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa nopeaa reagointia ja päätöksentekoa varten.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää ja haluat lisää tietoa älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Palvelemme teitä maailmanlaajuisesti.

SAMULI KIRJALAINEN

SALES MANAGER

+358 50 347 4702

TOMMI KAINULAINEN

CEO

+971 50 382 6488
+358 40 556 2580 (WhatsApp)

Contact us for more info