INTEGRAATIOT

Yhdistämme laitteet, järjestelmät ja tietokannat palvelemaan sinun tarpeitasi ja parantamaan työsi tehokkuutta. Kehitämme uusia tapoja tarjota sinulle ja asiakkaillesi tietoa heille oleellisista järjetelmistä ja kanavista.

Digitaalinen maailma toimii erilaisten rajapintojen kautta. Nuo rajapinnat ovat ikään kuin tulkkeja eri laitteiden ja järjestelmien välillä. Meidän erityisoaamistamme on tuo tulkkaus jolla saadaan eri järjestelmät ja laitteet keskustelemaan sujuvasti keskenään ja tuomaan merkittävää lisä-arvoa ja käyttöarvoa palveluillesi.

Moni meistä käyttää useita eri järjestelmiä (CRM, ERP, Päätelaitteet, Mittalaitteet…) ja jokaisen tiedot ovat omissa lokeroissaan. Me tuomme kaiken tuon tiedon sinulle yhteen. Näet tilanteen kerralla ja voit tehdä parempia päätöksiä nopeammin, kun sinun ei tarvitse kaivaa tietoja eri paikoista. .

Voimme myös integroida mittalaitteita tai muita tietoa tuottavia yksiköitä osaksi järjestelmääsi. Meillä on vankka kokemus raideturvallisuuden, teollisuuden ja puolustusteollisuuden projekteista ja niihin liittyvistä haasteista niin toiminnallisuuden, kuin turvallisuuden puolesta. Voimme tarjota sinulle kaiken tuon osaamisen hyödynnettäväksi. Mikä ikinä tarpeesi integraatiolle onkaan.