OHJELMISTON SAATTOHOITO

Ohjelmistojen elinkaaren lopulla tulee se vaihe, että vaikka yhä edelleen toimintakykyä riittää useiden asiakkaiden palvelemiseen, on ylläpito vaikeutunut ja kehittäminen lähes tyystin loppunut. Asiakkailta tuleviin vikaraportteihin, pyyntöihin ja toiveisiin ei ole antaa vastauksia.

Yrityksestä tietotaito on jossain vaiheessa kadonnut tai osaavilla kavereilla olisi niin paljon parempaakin tekemistä, kuin 10-20 vuotta vanhan ohjelmiston tekohengitys. Maksavat asiakkaat tulisi kuitenkin pitää tyytyväisenä vanhan ohjelmiston avulla ainakin sen aikaa, kunnes on olemassa vaihtoehtoinen palvelu tarjota.

Ohjelmiston Saattohoito – palvelulla hoidamme tämän ongelman puolestasi. Otamme vanhan ohjelmiston kokeneiden koodareidemme haltuun hoidettavaksi ja pidämme sen toimintakykyisenä arvokkaaseen loppuun asti. Haltuunoton yhteydessä kartoitamme vaihtoehtoiset lähestymistavat ohjelmiston päivittämiseksi nykyaikaan. Kokonaisvaltaisessa Ohjelmiston Saattohoito -palvelussa uusi tai korvaava palvelu on testattuna ja vanhoilla asiakkailla päivitettynä käytössä siinä vaiheessa, kun vanha ohjelmisto saatetaan täysin palvelleena muistojen maille.

Mahdollistamme muutoksen ennen kuin on liian myöhäistä.