MOBIILISOVELLUKSET

Pelit, asiakassovellukset, reitinhaku, urheiluseuran sovellukset, tapahtumasovellukset tai mittalaitedatan visualisoinnit… Mobiilisovelluksista on moneksi ja olemme toteuttaneet kaikkia edellämainittuja niin pienille, kuin suurille asiakkaille.

Mikä tahansa tarpeesi on voimme kehittää sinulle kätevän, järkevän ja ennen kaikkea toimivan mobiilisovelluksen niin iOS, kuin Android -alustoille. Projekti aloitetaan kartoittamalla mitä sovellukselta vaaditaan ja mikä sen tuoma lisäarvo on. Tällöin saadaan tyytyväisiä käyttäjiä, jotka sitoutuvat sovelluksen käyttöön paremmin, eikä uusi hieno mobiilisovelluksesi tipu “taas yksi puhelinappi” -lokeroon.

ESIMERKKEJÄ KEHITYSPROJEKTEISTAMME

Tapahtumasovellus – Musiikki, Elokuva yms. tapahtumille puhelinsovellus, jossa kaikki tarvittava info tapahtumasta sekä suora tiedotuskanava asiakkaille. Kartat, fanikaupat, linkit artistien kanaviin… ihan kaikki mitä tapahtumasovellukselta voi toivoa kaikki suoraan tapahtumakävijän taskussa.

Urheiluseuran sovellus – Peliajat, tulospalvelut, tiedotteet, fanituotteet. Kaikki kannattajien palvelut samassa sovelluksessa.

Mobiili säteilymittariverkko -sovellus – Kansainvälisen Atomienergiajärjestö IAEA:n fasilitoima projekti tarjota jäsenvaltioilleen helppo, kevyt ja toimiva mahdollisuus verkostoida säteilymittareita ja saada reaaliaikaista tietoa kentältä

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinua kiinnostaa oma mobiilisovellus, niin tutkitaan yhdessä millainen kokonaisuus pavelisi sinun tarpeita parhaiten.