OHJELMISTOPALVELUT

Palvelumme kattaa koko ohjelmistosuunnittelun, -kehityksen ja -ylläpidon. 
Saat käyttöösi toimivan kokonaisuuden, joka auttaa sinua keskittymään siihen mikä sinulle on oleellista ja tuloksellista. Me huolehdimme työkaluistasi.

Luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua

Voimme toimia projektissa joko osana tiimiäsi tai täysin itsenäisenä kehittäjänä. Miten tahansa valitsetkin pidämme sinut osana päivittäisiä kokouksia ja sprint -suunnitteluja. Tiedät jatkuvasti missä kohti ohjelmiston kehityskaarta projekti menee. Keskustelukanava on avoin molemmin puolin, millä taataan paras mahdollinen tulos ja päästään suoraan mahdollisiin ongelmiin, kehitysideoihin ja testaukseen kiinni.

Voit myös kutsua asiantuntijamme työskentelemään tiloihisi osana tiimiäsi omiin tiloihisi ja omilla työkaluillasi. Saat luonnollisesti välillisesti mukana myös koko yrityksemme tietotaidon. Asiantuntijamme raportoi teille ja toimii kiinteänä osana tiimiäsi vahvistaen osaamistanne ja toimintakykyänne.

Kumppanina koko ohjelmiston kehityskaaren

Emme jätä sinua yksin projektin päättymisen jälkeen vaan luonnollisesti kannamme osamme kehittämämme ohjelmiston testauksesta, päivityksistä ja ylläpidosta. Projektisi on meillä hyvässä tallessa jos haluat myöhemmin jatkokehittää kokonaisuutta tai parannella sen osa-alueita.