TEKNOLOGIAT

Palvelumme kattaa koko ohjelmistosuunnittelun, -kehityksen ja -ylläpidon. 
Saat käyttöösi toimivan kokonaisuuden, joka auttaa sinua keskittymään siihen mikä sinulle on oleellista ja tuloksellista. Me huolehdimme työkaluistasi.

Oikea teknologia oikeaan projektiin

Kehitämme ja koulutamme osaajiamme jatkuvasti ja pyrimme aina pysymään kartalla mikä on paras teknologia mihinkin tehtävään. Näin varmistamme palvelut, jotka toimivat sekä ovat päivitettävissä ja turvallisia pitkälle tulevaisuuteen. Emme toki unohda myös historiaa jolloin pystymme myös ylläpitämään ja päivittämään vanhoja ohjelmistojasi ja saattamaan ne arvokkaasti eläkkeelle.

Tehoa ja skaalautuvuutta pilvipalveluista

Pilvipalvelut tuovat työhon uudenlaista kustannustehokkuutta ja turvaa sekä suorituskykyä, johon aiemmin tarvittiin räkkikaupalla rautaa. Jos palvelusi kävijämäärät kasvavat, pilvipalvelut skaalautuvat sen mukana dynaamisesti. Kaikki toimii aina nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Tietoon päästään käsiksi helposti toimistolta, kotoa, mökiltä… tämä tuo työhön aivan uudenlaista mukautuvuutta ja auttaa parempaan lopputulokseen projektin aikana.

Kysy rohkeasti lisää pilvipalveluistamme, osaamisestamme ja kuinka sinä voisit hyödyntää niitä omissa projekteissa ja palveluissa.

Ydintyökalumme

Näitä käytämme toimistolla päivittäin ja useimmissa asiakasprojekteissa mikäli sinulla ei ole vaatimuksia tai toiveita erityiselle teknologialle.

React
Typescript
Java & JavaScript
C# & C++
PHP

MySQL
PostgreSQL

Google Cloud
Azure
ODOO ERP
WordPress & Joomla